ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ



Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία ζουμερή , τρυφερή και πεντανόστιμη μπριζόλα; Πάντως όχι εγώ!






ΥΛΙΚΑ (Για 4 μερίδες)

  • 4 χοιρινές μπριζόλες σπάλα
  • 120γρ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι του νερού ροζέ κρασί
  • 1 κουτ. γλυκου μέλι
  • Αλάτι , Πιπέρι , Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε τηγάνι με καπάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο μας και περιμένουμε να κάψει
  • Ρίχνουμε τις μπριζόλες μας και τις θωρακίζουμε καλά
  • Σβήνουμε τις μπριζόλες μας με το κρασί
  • Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι
  • Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου η μέχρι να πιει τα υγρά του
  • Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε τη ρίγανη και το μέλι
  • Οι μπριζόλες μας είναι έτοιμες!

TIPS

  • Συνοδεύουμε με τηγανητές πατάτες και μία χωριάτικη σαλάτα
  • Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας κόψει χοιρινές μπριζόλες σπάλας κοντά στο λαιμό 
  • Μπορείτε αντί για ροζέ να χρησιμοποιήσετε λευκό κρασί



 Κατεβάστε την συνταγή! (PDF)