- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Για σήμερα σας έχω ένα δροσιστικό , καλοκαιρινό και πανεύκολο γλυκό. Ένα δροσερό γιαουρτογλυκό με ανανά που είναι σίγουρο ότι θα σας ξετρελάνει με τη γεύση και την ευκολία του.
ΥΛΙΚΑ
- 1 συσκευασία κομπόστα ανανά σε σιρόπι
- 3 κεσεδάκια γιαούρτι πλήρες
- 3 φακελάκια (300γρ.) ζελέ με άρωμα ανανά
- 2 ποτήρια του νερού βραστό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρολάκι ρίχνουμε τα 2 ποτήρια νερό μέχρι να βράσει, ρίχνουμε τα 3 φακελάκια ζελέ και ανακατεύουμε ώστε να διαλυθεί καλά
- Προσθέτουμε το σιρόπι από την κομπόστα ανανά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα
- Σε μπολ χτυπάμε το γιαούρτι με μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει
- Σταδιακά ρίχνουμε το ζελέ μέσα στο γιαούρτι ενω συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ
- Προσθέτουμε και τον ανανά κομμένο σε μικρά κομμάτια
- Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ταψί και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες
- Το γιαουρτογλυκό μας είναι έτοιμο!
TIPS
- Γαρνίρουμε με σαντιγί και κομμάτια ανανά
- To συγκεκριμένο γλυκό είναι κατάλληλο και για όσους προσέχουν την διατροφή τους μιας και δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη.
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομπόστα σε χυμό ανανά και όχι σε σιρόπι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα ποιο ελαφρύ.
Κατεβάστε την συνταγή! (PDF)